Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-denhaag.nl


  Live waarzegger-lijn met live waarzeggers uit Den Haag. Paranormaal advies, nu live antwoord!
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegger-lijn met live waarzeggers uit Den Haag. Paranormaal advies, nu live antwoord!  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Gazali
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-denhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Wilt de u de waarheid horen van iemand die niet om de pot heen draait. En dat uw voorspellingen uitkomen, bel Gazali.




Ervaring van super tevreden klant met waarzegger Gazali   Ervaring van super tevreden klant met waarzegger Gazali   Ervaring van super tevreden klant geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  De beste, zuiverste en de eerlijkste op de lijn. Ik ben zelf ook spiritueel, ondanks dat ik er niks mee doe. Ik heb al heel veel mediums gesproken en gezien zowel in binnen als buiten land. Gazali is top.




Ervaring van Salma met waarzegger Gazali   Ervaring van Salma met waarzegger Gazali   Ervaring van Salma geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Lieve Gazali, Dankjewel voor je super mooie woorden, eindelijk na zo een lange tijd heb ik weer contact met T en heb een nieuwe baan. Het gaat een stuk beter met mij zoals je voorspeld had. Ik zag het echt niet aankomen maar je bleef maar zeggen let maar op het komt zeker goed met jou. Je bent een ware medium met veel geduld en een echte vriend aan de lijn,
ik wens jou en je katten veel liefde en hoop je vaker te mogen spreken in de toekomst.

Dikke kus van
Annabel.




Ervaring van Annabel met waarzegger Gazali   Ervaring van Annabel met waarzegger Gazali   Ervaring van Annabel geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Zo zuiver en inspirerend niet zweverig maar down to earth hij had het tot het rechte eind. Ik ben erg tevreden dank voor je onvoorwaardelijke steun.

Liefs Wendy.




Ervaring van Wendy met waarzegger Gazali   Ervaring van Wendy met waarzegger Gazali   Ervaring van Wendy geplaatst op 1 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Hoi Gazali we hebben een top gesprek gehad het doet met goed om je te spreken je hebt met vaak genoeg geholpen met veel resultaat.
Ik bel je zeker nog terug tot snel xx.




Ervaring van Liesbeth met waarzegger Gazali   Ervaring van Liesbeth met waarzegger Gazali   Ervaring van Liesbeth geplaatst op 25 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Dankjewel Gazali, voor je heldere uitleg. Je klare blik en rustige stem. Zonder oordeel. Ik vond het erg prettig. Dankjewel.




Ervaring van Wendy met waarzegger Gazali   Ervaring van Wendy met waarzegger Gazali   Ervaring van Wendy geplaatst op 16 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Het was heel bijzonder om je te spreken. Dankjewel voor je tijd en geluld had het echt nodig zo een gesprek. Mijn hart is opgelucht.




Ervaring van Dan met waarzegger Gazali   Ervaring van Dan met waarzegger Gazali   Ervaring van Dan geplaatst op 10 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gazali, we spreken elkaar een langere tijd het voelt heel vertrouwd, je bent oprecht met je voorspellingen. Je weet alles duidelijk uit te leggen jou voorspellingen kloppen,
en je bent een zeer betrouwbaar medium.

Lucienne.




Ervaring van Lucienne met waarzegger Gazali   Ervaring van Lucienne met waarzegger Gazali   Ervaring van Lucienne geplaatst op 4 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Ik had je vorige x gesproken alles klopt als een bus veel is uitgekomen dankjewel voor je eerlijke reading.




Ervaring van Inna met waarzegger Gazali   Ervaring van Inna met waarzegger Gazali   Ervaring van Inna geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Dank voor je fantastische reading. Ik ben er helemaal opgelucht door. De vorige keer had je ook gelijk, ik heb er 100 procent vertrouwen in.




Ervaring van Sunny met waarzegger Gazali   Ervaring van Sunny met waarzegger Gazali   Ervaring van Sunny geplaatst op 9 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Een meester in zijn vak. Heel mooi uitgelegd dank je voor je antwoorden.




Ervaring van Alexsandra met waarzegger Gazali   Ervaring van Alexsandra met waarzegger Gazali   Ervaring van Alexsandra geplaatst op 23 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Beste Gazali, zoals beloofd zou ik een berichtje achterlaten zodra uw voorspelling is uitgekomen, dus bij deze. Bizar hoe goed u kunt invoelen. Ook dank voor de handvatten. Ik heb er veel aan gehad.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegger Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Hoi Gazali, ik belde je in mei met 2 vragen en toen was ik er twijfelachtig over. Sinds kort zijn je voorspellingen uitgekomen en ik stond er helemaal versteld van. Het is zeker de moeite waard om je te bellen, het was een adembenemend gesprek, met grote dank voor alles.




Ervaring van Lisa met waarzegger Gazali   Ervaring van Lisa met waarzegger Gazali   Ervaring van Lisa geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Bedankt voor je super mooie consult.
Ik was verrast wat je allemaal door kreeg, zonder enige info wist je de man te omschrijven waar ik stapel gek op ben. En zoals belooft zou ik een berichtje achterlaten zodra er iets uitkwam nou bij deze.
Dank dat je er bent en mij en velen anderen het vertrouwen geeft.




Ervaring van Claudia met waarzegger Gazali   Ervaring van Claudia met waarzegger Gazali   Ervaring van Claudia geplaatst op 1 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gazali is de enige medium die het zag, een breuk voor ons in de toekomst. Toen wou ik het niet geloven en hij zei heel duidelijk, dat hij er niks anders van kon maken. En nu is het zo ver dat wij in een scheiding liggen. Bel Gazali om de waarheid te horen sprookjes verhalen daar doet hij niet aan ik voel me enorm ondersteund dank voor alles.




Ervaring van Anneke met waarzegger Gazali   Ervaring van Anneke met waarzegger Gazali   Ervaring van Anneke geplaatst op 26 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Hoi Gazali,

Wat heb jij een bijzondere gave.
Daarbij treed je behoorlijk in details.
Ik was behoorlijk in paniek nu voel ik me een stuk beter. Wederom bedankt voor je waardevolle inzichten.




Ervaring van Chantal met waarzegger Gazali   Ervaring van Chantal met waarzegger Gazali   Ervaring van Chantal geplaatst op 21 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Lieve Gazali, toen ik jou voor het eerst belde stond ik weer helemaal in mijn kracht.
En het was een heel fijn gesprek al mijn vragen die zijn beantwoord. De reading voelde ontzettend goed aan, het is zeker nogmaals de moeite waard om je terug te bellen. Je bent een fantastische lieve man die zijn werk met liefde uitvoert dankjewel voor alles.

Jeannine.




Ervaring van Jeannine met waarzegger Gazali   Ervaring van Jeannine met waarzegger Gazali   Ervaring van Jeannine geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Dear Gazali, Je hebt mij een helder beeld gegeven van mijn toekomst,
en advies gegeven hoe hier mee om te gaan. Ik voel me altijd positief geladen na ons gesprek. Je zult nog vaker van me horen.

Liefs van, Melinda.




Ervaring van Melinda met waarzegger Gazali   Ervaring van Melinda met waarzegger Gazali   Ervaring van Melinda geplaatst op 8 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Het was ontzettend fijn om je gesproken te hebben, het was zeer verhelderend. Omtrent je voorspellingen heb je vaker gelijk gehad en daarom heb ik er heel veel vertrouwen in. In 1 woord ben je spectaculair topper ga zo door. Ik ga je zeker nog vaker bellen.

Het aller beste toegewenst van,

Jennie.




Ervaring van Jennie met waarzegger Gazali   Ervaring van Jennie met waarzegger Gazali   Ervaring van Jennie geplaatst op 3 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gazali
Ik kan wel hele texten gaan schrijven.
Maar je bent de beste op deze lijn.
Duidelijk zuiver en geduldig. Alles klopt wat je zegt.
Dank je wel voor alles

Heel veel liefs van T.




Ervaring van T. met waarzegger Gazali   Ervaring van T. met waarzegger Gazali   Ervaring van T. geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gazali is zuiver en oprecht, draait er niet omheen. Het is een top medium, wat is voorspeld is uitgekomen. Ik heb veel mediums gesproken maar Gazali is echt een uitblinker.




Ervaring van Rachel met waarzegger Gazali   Ervaring van Rachel met waarzegger Gazali   Ervaring van Rachel geplaatst op 30 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Wat een lieverd, ik word altijd rustig van Gazali. Altijd echt heel fijn om met hem te praten hij voelt de dingen heel goed aan en het komt ook uit. Echt een lief zuiver medium die meer dan vijf sterren waard is. Tot gauw weer lieve Gazali.




Ervaring van V met waarzegger Gazali   Ervaring van V met waarzegger Gazali   Ervaring van V geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Bedankt voor je mooie voorspelling, heb er vertrouwen in. Je hebt mij nooit teleurgesteld, vind het fijn om met je te spreken. Ontzettend bedankt voor alles zodra ik je nodig heb, dan hoor je me weer.

Liefst, Jacqueline.




Ervaring van Jacqueline met waarzegger Gazali   Ervaring van Jacqueline met waarzegger Gazali   Ervaring van Jacqueline geplaatst op 16 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Het heeft een tijd geduurd, alles maar ook echt alles komt letterlijk uit. Wat je tot nu toe hebt voorspeld hebt.




Ervaring van Sandra met waarzegger Gazali   Ervaring van Sandra met waarzegger Gazali   Ervaring van Sandra geplaatst op 3 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Zo mooi om weer te kunnen praten en zo.
Super mooie dank.
Ik ben veel wijzer geworden
Gewaardeerd XO .




Ervaring van 27 mrt rond 18:30 met waarzegger Gazali   Ervaring van 27 mrt rond 18:30 met waarzegger Gazali   Ervaring van 27 mrt rond 18:30 geplaatst op 27 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Geweldig mens en een top medium dank voor alles.

Els.




Ervaring van Els met waarzegger Gazali   Ervaring van Els met waarzegger Gazali   Ervaring van Els geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Je zei voorzichtig dat je niet echt voelde dat het deze job zou worden. idd ik ben niet aangenomen, je was juist. Ik hoop oprecht dat je de andere zaken ook juist aanvoelt want die zijn wel positief.
Dankje voor je geduld met me.
Patricia.




Ervaring van Patricia met waarzegger Gazali   Ervaring van Patricia met waarzegger Gazali   Ervaring van Patricia geplaatst op 23 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Beste Gazali,

Ondertussen heb ik u meerdere keren gesproken over verschillende onderwerpen die me bezig houden. Het maakt niet uit hoe vaak en hoe lang ik u spreek, u hebt onwijs veel geduld. U zegt dingen uit uzelf en uw voorspellingen zijn iedere x raak.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegger Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gazali dank je wel.
De verbinding werd na ons lang gesprek verbroken.
Thank you for all the years of support.
Ik probeer vol te houden en jij blijft mij hierin ondersteunen.
Nogmaals dank.
Liefs C




Ervaring van C met waarzegger Gazali   Ervaring van C met waarzegger Gazali   Ervaring van C geplaatst op 14 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gazali, wat verwoordde je het weer mooi, hij is emotioneel onderweg.
Dank je xx.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegger Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Ik wil je bedanken voor een inzichtelijk gesprek. Je bent zoo puur en zo eerlijk,
ik bel je al zo vaak elke keer komen jou voorspellingen uit. Het is onvoorstelbaar dat veel voorspellingen uitkomen zo goed en kundig in je vak.

Ga zo door. Twijfel niet en bel Gazali.




Ervaring van Loes met waarzegger Gazali   Ervaring van Loes met waarzegger Gazali   Ervaring van Loes geplaatst op 8 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Hoi Gazali, je getuigenis over de toets die ik afgelopen vrijdag heb gemaakt is uitgekomen, ik ben geslaagd zoals je zei.
Ik houd je op de hoogte over de andere getuigenissen. Bedankt.




Ervaring van Jennifer met waarzegger Gazali   Ervaring van Jennifer met waarzegger Gazali   Ervaring van Jennifer geplaatst op 23 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gazali is de beste op de lijn wil je een oprecht en eerlijk antwoord dan moet je bij hem zijn. Zijn voorspellingen kloppen tot nu toe.

Groetjes van Natalie.




Ervaring van Natalie met waarzegger Gazali   Ervaring van Natalie met waarzegger Gazali   Ervaring van Natalie geplaatst op 7 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  De beste en meest overtuigende reviews die ik ooit heb gelezen bij een medium, voor ik jou gisterenavond nog voor het eerst heb gebeld. Voorspellingen die zijn uitgekomen, en een dame die na 10 jaar bellen naar allerhande mediums, maar jou de meest zuivere medium vindt. Wat prachtige reviews. En ja, dit gesprek voelde ook heel zuiver aan en je was ook heel duidelijk, en ook heel geloofwaardig toen je zei, hoe je de dingen aanpakt bij mindere leuke voorspellingen, maar wel mooi om te zien hoe het gaat gebeuren tussen mij en die ene persoon. Je bent ook heel lief en zo rustig. Bel je zeker nog. Lieve groetjes S uit Belgie.




Ervaring van Sandra met waarzegger Gazali   Ervaring van Sandra met waarzegger Gazali   Ervaring van Sandra geplaatst op 6 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Bedankt Gazali. Jou voorspelling wat betreft mijn opleiding is uitgekomen. Heb het gehaald. Ben heel opgelucht. Bedankt en tot snel.




Ervaring van S met waarzegger Gazali   Ervaring van S met waarzegger Gazali   Ervaring van S geplaatst op 17 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-denhaag.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-denhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-denhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-denhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden