Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-denhaag.nl


  Live waarzegger-lijn met live waarzeggers uit Den Haag. Paranormaal advies, nu live antwoord!
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegger-lijn met live waarzeggers uit Den Haag. Paranormaal advies, nu live antwoord!  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over Live live waarzeggers uit Den Haag
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-denhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sim
  Ervaring met waarzegger Sim
  Wauw, super goede reading gekregen gisteren. Er is al wat uitgekomen. Contact met kindje is vandaag gebeurd. Na lange tijd. Ben zo blij. Ik ben haar goede tante precies zoals je zij. Haar ogen glinsterden. Ik bel je zeker nog terug. Je bent echt heel goed. Lieve dame.




Ervaring van Sonja met waarzegger Sim   Ervaring van Sonja met waarzegger Sim   Ervaring van Sonja geplaatst op 12 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sim  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Lieve Gunter, ik heb afgelopen week echt gelachen met je, onze gesprek over de stofzuiger, altaar whihihi. Je gaf me echt weer de HOOP terug, dank je wel. Zoals afgesproken laat ik je snel weer weten. Dikke knuffel van mij, Happy.




Ervaring van Happy met waarzegger Gunter   Ervaring van Happy met waarzegger Gunter   Ervaring van Happy geplaatst op 12 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve Louisa
Bedankt voor een heel fijn consult.
Ben helemaal versteld wat je allemaal weet tot in detail. Alles klopt als een bus.
Je bent een kanjer. Ik vertrouw zeker op de voorspellingen die gaan komen.
Super ongelofelijk. wat n gave heb je.
Tot Bellens
.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Louisa   Ervaring van Anoniem met waarzegger Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Maakali
  Ervaring met waarzegger Maakali
  Zojuist opnieuw een aangenaam gesprek met jou gehad. Hetgene wat je toen mij vertelde is tot op de punt uitgekomen. Kan al niet wachten op de volgende dingen die te gebeuren staan zoals je mij vertelde. Echt top veel liefs Tom.




Ervaring van Tom met waarzegger Maakali   Ervaring van Tom met waarzegger Maakali   Ervaring van Tom geplaatst op 12 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Maakali
  Ervaring met waarzegger Maakali
  Wauw Maakali. Wat heb ik een mooie reading van je gehad daarnet. Dankjewel .En de volgende keer zeg ik jij ik hou de moed erin en zal die roos met doorns visualiseren en dan komt hij terug heel veel liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met waarzegger Maakali   Ervaring van Nathalie met waarzegger Maakali   Ervaring van Nathalie geplaatst op 11 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ana
  Ervaring met waarzegger Ana
  Jeetje zeg. Onwijs veel geleerd van Ana en alles wat ze zei klopte. Ik heb veel bevestigingen gekregen van wat ik voelde. Ze is heel rustgevend. Zaken waar ik aan twijfelde heeft ze kunnen beantwoorden waardoor ik de puzzel compleet heb. Ik heb dus te maken met een tweelingziel wat heel veel verklaard van de reis die ik maak. Heel prettig dat ik mijn verhaal heb kunnen doen bij haar en me begrijpt.

Ana is echt een aanrader en ze heeft bijzonder mooie gaves.

Ik wil je heel graag bedanken voor deze mooie ervaring. Ik zal je zeker nog eens bellen als er ontwikkelingen zijn.

Liefs xxx.




Ervaring van Yasmine met waarzegger Ana   Ervaring van Yasmine met waarzegger Ana   Ervaring van Yasmine geplaatst op 11 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ana  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shariffa
  Ervaring met waarzegger Shariffa
  Lieve lieve dame wat een aangenaam gesprek hebben wij vandaag gehad, verbluffend gewoon, zo diepgaand, zo verhelderend, zo veel wijsheid, handvaten en boodschappen meegekregen. Ik stond met open mond hoe je alles omschrijf en zuiver aanvoelde. Ben nu nog altijd onder de indruk en gaat nog een paar dagen duren. Duizend maal dank en voor mij ben je ontelbare sterren waard, jij bent eentje uit de duizend met een hele mooie aangeboren zuivere gave.




Ervaring van Carine met waarzegger Shariffa   Ervaring van Carine met waarzegger Shariffa   Ervaring van Carine geplaatst op 11 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shariffa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shar
  Ervaring met waarzegger Shar
  Shar is een toppertje, zelfs met jou stemgeluid kom ik al tot rust. Je verteld dingen voor ik ze vraag, deze X was het over werk en liefde, en je houdt niet langer aan de lijn dan nodig. Ik vertrouw nog steeds op jou en ga je blijven bellen.

Weeral een dikke dank u wel.
Annick.




Ervaring van Annick met waarzegger Shar   Ervaring van Annick met waarzegger Shar   Ervaring van Annick geplaatst op 11 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Sid, dank je wel voor ons gesprek van gisteravond. Heel fijn om een dieper gesprek met heldere inzichten te hebben. De verbinding verbrak, maar we hebben toch uitgebreid kunnen praten. Je voelt alles goed aan. Ik houd je adviezen goed in de gaten. Ik weet dat je gelijk hebt. Nogmaals bedankt. De docent met plannen voor het buitenland.




Ervaring van Asje met waarzegger Sid   Ervaring van Asje met waarzegger Sid   Ervaring van Asje geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nellekke
  Ervaring met waarzegger Nellekke
  Op het moment dat je het zei, zag ik het bericht op mijn telefoon en ja hoor wat had je gelijk, echt goed gezien. Je bent echt een topper, timing goed en onderwerp uit het niets echt goed gezien. Top gewoon. Dikke knuffels.




Ervaring van Winkeltje met waarzegger Nellekke   Ervaring van Winkeltje met waarzegger Nellekke   Ervaring van Winkeltje geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Patries
  Ervaring met waarzegger Patries
  Lieve Patries, dank je wel voor de mooie, rake reading en jouw adviezen. Jouw adviezen hebben een geweldige uitwerking gehad en hebben mij mooie inzichten gebracht. Jij voelde de situatie waarin ik zat feilloos aan en bracht meer helderheid in mijn voelen en denken. Heel veel liefs M.




Ervaring van M. Lamine met waarzegger Patries   Ervaring van M. Lamine met waarzegger Patries   Ervaring van M. Lamine geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  Lieve lola
Je voorspellingen komen 1 voor 1 uit ik wacht nog op de laatste met smart als alles zo gaat als de rest heb ik gauw een feestje , vindt het super hoe jij al medium in je kracht staat en niet langdradig bent maar hoppa zoals het is xxx moon.




Ervaring van Moon met waarzegger Lola   Ervaring van Moon met waarzegger Lola   Ervaring van Moon geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Hoi Gazali, ik belde je in mei met 2 vragen en toen was ik er twijfelachtig over. Sinds kort zijn je voorspellingen uitgekomen en ik stond er helemaal versteld van. Het is zeker de moeite waard om je te bellen, het was een adembenemend gesprek, met grote dank voor alles.




Ervaring van Lisa met waarzegger Gazali   Ervaring van Lisa met waarzegger Gazali   Ervaring van Lisa geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laaya
  Ervaring met waarzegger Laaya
  Een vrouw met een bijzondere gave. Doortastend. Vriendelijk en respectvol.




Ervaring van Lies met waarzegger Laaya   Ervaring van Lies met waarzegger Laaya   Ervaring van Lies geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Maakali
  Ervaring met waarzegger Maakali
  Zojuist een heel fijn gesprek gehad met u. Mooie en positieve berichten in het vooruitzicht. Hoop dat ze gauw uitkomen. Zal u dan zeker bellen. Fijne avond. Gr. Sandra.




Ervaring van Sandra met waarzegger Maakali   Ervaring van Sandra met waarzegger Maakali   Ervaring van Sandra geplaatst op 9 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve louisa, wat wist jij veel te vertellen. Ook bepaalde dingen wat niemand over mij weet. Heel bijzonder.
Ook een hele fijne vrouw om mee te praten en om je gevoelens te delen.

Nogmaals bedankt en veel liefs.




Ervaring van Alies met waarzegger Louisa   Ervaring van Alies met waarzegger Louisa   Ervaring van Alies geplaatst op 9 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isha, dank voor je consult van daarnet. Zo helderziend heb ik nog nooit meegemaakt. Wat bijzonder. Ik wil je nogmaals bedanken met je consult en wijze raad die je mij hebt gegeven. Mensen bel dit medium ze is hartstikke goed. Echt de moeite waard. Ik bel binnenkort als er weer contact is tussen mij en mijn ex vriend J. haahaha. Groetjes, Prinses.




Ervaring van Prinses met waarzegger Isha   Ervaring van Prinses met waarzegger Isha   Ervaring van Prinses geplaatst op 9 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Carola
  Ervaring met waarzegger Carola
  Hi lieve Carool, mijn credits waren op. Maar we hebben een heel fijn gesprek gehad d'r net. Ze is echt altijd zo vriendelijk en elk gesprek/vraag beantwoordt ze, al zijn het steeds de zelfde. Je pept mij altijd weer op. Time will tell. X.




Ervaring van Moi met waarzegger Carola   Ervaring van Moi met waarzegger Carola   Ervaring van Moi geplaatst op 9 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Maakali
  Ervaring met waarzegger Maakali
  Lieve Maakali, wat een mooie reading. Mijn time out goed beschreven, mijn partner qua karakter goed beschreven. Letters van onze ex-partners raak. Auto wat ik op het oog had beschreven qua kleur en dat het een automaat was zonder dat ik had gezegd wat voor auto ik voor ogen had. Echt top. En ook nog een heel warm, open en gezellig gesprek. Ik vond en vind je super. Dank je wel.




Ervaring van Zeegroen met waarzegger Maakali   Ervaring van Zeegroen met waarzegger Maakali   Ervaring van Zeegroen geplaatst op 9 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa wat goed zonder dingen te vertellen wist jij juist veel te vertellen van mn stoel geblazen .




Ervaring van Ashley met waarzegger Louisa   Ervaring van Ashley met waarzegger Louisa   Ervaring van Ashley geplaatst op 9 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Zoya
  Ervaring met waarzegger Zoya
  Hi Zoya. Ik was net te laat om u te bedanken voor het fijne gesprek. Ik ben weer veel te weten gekomen. U bent echt een aanrader en heel goed in het beschrijven van de situatie. Ik laat het rustig op mij afkomen en ik mijn leven gaat door. Als ik nieuws heb dan zal ik het u zeker laten weten.

Superbedankt. Xxx.




Ervaring van Yasmine met waarzegger Zoya   Ervaring van Yasmine met waarzegger Zoya   Ervaring van Yasmine geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sorella
  Ervaring met waarzegger Sorella
  Hi Sorella, we hebben elkaar vandaag gesproken en alles wat je zei klopt. Ook bedankt voor de verduidelijking, ik had het nodig. Gr,.




Ervaring van MI met waarzegger Sorella   Ervaring van MI met waarzegger Sorella   Ervaring van MI geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Zoya
  Ervaring met waarzegger Zoya
  Hi Zoya. Ik was net te laat om u te bedanken voor het fijne gesprek. Ik ben weer veel te weten gekomen. U bent echt een aanrader en heel goed in het beschrijven van de situatie. Ik laat het rustig op mij afkomen en ik mijn leven gaat door. Als ik nieuws heb dan zal ik het u zeker laten weten.

Superbedankt. Xxx.




Ervaring van Yasmine met waarzegger Zoya   Ervaring van Yasmine met waarzegger Zoya   Ervaring van Yasmine geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Fennie
  Ervaring met waarzegger Fennie
  Nou wat een goede is dit zeg. Fennie wist vanaf het begin al wat haar visie was op hetgeen ik wilde weten, ze lichte dat toe en bleef daarbij. Niet vaak zo een reading vanuit persoonlijke zekerheid gehad.




Ervaring van J. met waarzegger Fennie   Ervaring van J. met waarzegger Fennie   Ervaring van J. geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Fennie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Want bent u toch een bijzondere lieve en grappige vrouw.
Ik heb u vandaag aan de lijn gehad.
Het is gewoon ongelooflijk wat er elke x verteld word.
ISHA praat geen onzin het is zoals het is.
Bedankt maar weer.
Zonnige groeten.




Ervaring van Sandy met waarzegger Isha   Ervaring van Sandy met waarzegger Isha   Ervaring van Sandy geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Weer een voorspelling uitgekomen ongelooflijk zo goed ben je hoop je snel weer te spreken xx.




Ervaring van m met waarzegger Sabine   Ervaring van m met waarzegger Sabine   Ervaring van m geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lisa
  Ervaring met waarzegger Lisa
  Lieve Lisa, jij hebt mij al verschillende malen goed geholpen. Je geeft raad en steun waardoor ik me achteraf veel beter voel. De uitleg van de kaarten leg je begrijpelijk uit en jouw pendel zit steeds juist. Je bent daarbovenop ook nog eens lief en meevoelend.
Lisa je bent een TOP meid.
Dankjewel voor al je steun
Groetjes Mieke .




Ervaring van Mieke met waarzegger Lisa   Ervaring van Mieke met waarzegger Lisa   Ervaring van Mieke geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  beste Y
we hebben lang met elkaar gepraat. Je bent een spontane vriendelijke vrouw waar ik me heel prettig bij voel. Ik geef u een tien voor inzicht. Heel veel liefs. Thea.




Ervaring van Thea met waarzegger Yuorah   Ervaring van Thea met waarzegger Yuorah   Ervaring van Thea geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nellekke
  Ervaring met waarzegger Nellekke
  Hoi Nelleke. Ik heb u gesproken over een auto die ik zou gaan kopen in mei. U zag aan deze auto gebreken erin en dat ik het uiteindelijk niet meer gaat kopen, dat klopt helemaal. Ik heb het niet meer genomen op advies van m'n neef en van jou gesprek in m'n achterhoofd ;-) Dank daarvoor Nelleke. Hopelijk zal ik deze maand wel een goede auto tegenkomen :-) wat u ook zag. Wordt vervolgd. Xx.




Ervaring van L. met waarzegger Nellekke   Ervaring van L. met waarzegger Nellekke   Ervaring van L. geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Beau you are the best.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Beau   Ervaring van Anoniem met waarzegger Beau   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Lieve Beau,
Ik had je zonet aan de lijn en wil bedanken.
Ik ben nu een heel stuk geruster en ga je advies opvolgen. Je hebt me heel wat duidelijkheid gegeven wat ik erg nodig had. Tot snel. Nancy .




Ervaring van Nancy met waarzegger Beau   Ervaring van Nancy met waarzegger Beau   Ervaring van Nancy geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nellekke
  Ervaring met waarzegger Nellekke
  Heb je zonet gesproken omdat ik jou persoonlijk wilde vertellen dat er een voorspelling is uitgekomen, yeah jouw oprechtheid en eerlijkheid is uitmuntend.Heel erg bedankt en tot horens, houd je zeker op de hoogte zoals beloofd.Xxx.




Ervaring van J met waarzegger Nellekke   Ervaring van J met waarzegger Nellekke   Ervaring van J geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Ik heb je de afgelopen periode vaak geraadpleegd voor advies mbt tot mijn situatie. Ik heb nu eindelijk de stap durven zetten richting een andere advocaat zoals je mij had geadviseerd en direct werd jouw visie over mijn oude advocaat bevestigd door de nieuwe advocaat. Je had dus verdorie gewoon weer gelijk. Ik hoop dat het allemaal zo gaat uitpakken zoals je in de kaarten hebt gezien en we nu aan een nieuw begin zijn begonnen. Stap voor stap en dat duurt lang maar met jouw hulp aan mijn zijde voelt het veilig dit pad te gaan bewandelen. Je bent een topper op de lijn Beau en je verdient alle sterren. Liefs en tot bels.




Ervaring van Nina met waarzegger Beau   Ervaring van Nina met waarzegger Beau   Ervaring van Nina geplaatst op 7 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Je eerste voorspelling uitgekomen. Yesss hopelijk krijg ik jou snel te spreken. Fingers crossed. Xxx.




Ervaring van J met waarzegger Sabine   Ervaring van J met waarzegger Sabine   Ervaring van J geplaatst op 7 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  He Louisa, fijn dat je online werkt.
Alles wat je voorspelt hebt is uitgekomen.
Ik ben zo blij verrast en ontzettend blij met je.
Ik weet je te vinden wanneer ik jou nodig heb.
Je bent meer dan 1000 sterren waard.
Ga zo door.

Liefs bas.




Ervaring van Sebas met waarzegger Louisa   Ervaring van Sebas met waarzegger Louisa   Ervaring van Sebas geplaatst op 7 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-denhaag.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-denhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-denhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-denhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden