Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-denhaag.nl


  Live waarzegger-lijn met live waarzeggers uit Den Haag. Paranormaal advies, nu live antwoord!
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegger-lijn met live waarzeggers uit Den Haag. Paranormaal advies, nu live antwoord!  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over Live live waarzeggers uit Den Haag
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-denhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jeanette
  Ervaring met waarzegger Jeanette
  Jeanette is rustig en oprecht, echt een aanrader om te bellen. xx A




Ervaring van Anna met waarzegger Jeanette   Ervaring van Anna met waarzegger Jeanette   Ervaring van Anna geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dinah
  Ervaring met waarzegger Dinah
  Lieve Dinah, wat een mooie reading en healing heb ik van jou gekregen. Dank je wel. Belde je voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst. Liefs F.




Ervaring van Francis met waarzegger Dinah   Ervaring van Francis met waarzegger Dinah   Ervaring van Francis geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bibi
  Ervaring met waarzegger Bibi
  Lieve Bibi,
We hebben pas geleden nog een heel fijn gesprek gehad. Ik vind jou heel erg goed en oprecht. Ik vind het fijn dat ik even alles van me af heb kunnen praten. Bedankt voor alles wat je hebt gezien ik heb er heel veel vertrouwen in. xx Es




Ervaring van Esther met waarzegger Bibi   Ervaring van Esther met waarzegger Bibi   Ervaring van Esther geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Carola
  Ervaring met waarzegger Carola
  Carola draait er geen doeken om. Vind haar echt goed. Groetjes Rach




Ervaring van Rachel met waarzegger Carola   Ervaring van Rachel met waarzegger Carola   Ervaring van Rachel geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Caroline
  Ervaring met waarzegger Caroline
  Wat een bijzondere zielů. Zonder weinig woorden wist ze waar ik over spraků. Een aanwinst op deze lijn, in liefde Marieke




Ervaring van Marieke met waarzegger Caroline   Ervaring van Marieke met waarzegger Caroline   Ervaring van Marieke geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Ze heeft me dingen verteld die zo oprecht zijn en ik weet nu wat ik moet doen. u bent erg goed. Groetjes Esther.




Ervaring van Esther met waarzegger Yuorah   Ervaring van Esther met waarzegger Yuorah   Ervaring van Esther geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Dankjewel John voor je extra geduld met mij .

Ik ga je zeker weer bellen .
Groetjes en veel liefs ,
K.




Ervaring van K met waarzegger John   Ervaring van K met waarzegger John   Ervaring van K geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lady-Ly
  Ervaring met waarzegger Lady-Ly
  Bedankt voor ons gesprek van zojuist. Ben zo benieuwd naar mijn geschenken voor de komende 3 maanden. I am gonna live my best life!




Ervaring van Anoniem  met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van Anoniem  met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marry
  Ervaring met waarzegger Marry
  Marry geeft in korte tijd heel veel informatie, ze voelt heel goed in in de situatie en legt tot in de puntjes uit wat ze ziet. Een hele lieve dame om mee te praten. Zeker een belletje waard!




Ervaring van F. met waarzegger Marry   Ervaring van F. met waarzegger Marry   Ervaring van F. geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marry  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Lieve Yuorah,
Begin dit jaar heb ik je erg vaak gebeld, omdat ik niet lekker in mijn vel zat en ik echt zekerheid nodig had. Jouw voorspellingen zijn uitgekomen en contact is er weer. Je bent altijd kort, maar krachtig en houd me nooit langer dan nodig is aan de lijn.
Dankjewel Yuorah.




Ervaring van A met waarzegger Yuorah   Ervaring van A met waarzegger Yuorah   Ervaring van A geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sophia
  Ervaring met waarzegger Sophia
  Lieve sophia, ik heb donderdag met je gebeld om te vragen of er deze week nog contact kwam. En wauw vandaag zondag kreeg ik een bericht van hem (Pieter) haha wat ben jij goed. Dankjewel lieverd. Ik bel je snel. Lieve groet, Lisa




Ervaring van Lisa met waarzegger Sophia   Ervaring van Lisa met waarzegger Sophia   Ervaring van Lisa geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Ik bel je regelmatig en meestal komt het uit als je een tijdstip geeft wanneer we elkaar fysiek ontmoeten net als deze week. Je had gezegd zaterdag zien jullie elkaar en ja hoor gisteren namiddag hebben we samen doorgebracht. Ik bel je spoedig weer voor het vervolg




Ervaring van Caroline met waarzegger Monique   Ervaring van Caroline met waarzegger Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Carola
  Ervaring met waarzegger Carola
  Hallo Carola. Ik heb u vanavond gesproken over mijn ex S. Ik hoop dat hij het vertrouwen kan terug vinden in mij en wij weer samen komen. De rest wat u over ons vertelde klopte helemaal!
Bedankt.

Liefs amalia




Ervaring van Amalia met waarzegger Carola   Ervaring van Amalia met waarzegger Carola   Ervaring van Amalia geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Caroline
  Ervaring met waarzegger Caroline
  Hoi iedereen ,mijn adem stond eventjes stil hoe MAGNIFIQUE iemand kan zijn .
Een GAVE dat zeer uitzonderlijk is .
Twijfel geen seconde Caroline is het zo waard .




Ervaring van Ercan met waarzegger Caroline   Ervaring van Ercan met waarzegger Caroline   Ervaring van Ercan geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antwan
  Ervaring met waarzegger Antwan
  Wat een fijn gesprek gehad zojuist.
Alles werd op een mooie manier uitgelegd. En wat een fantastische humor. Met humor werd ik gerustgesteld En iets heel moois bevestigd hahaha nou ik verheug me er erg op.
Als zover is, laat ik het je weten.
Lieve groet.




Ervaring van C met waarzegger Antwan   Ervaring van C met waarzegger Antwan   Ervaring van C geplaatst op 26 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Antwan  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Caroline
  Ervaring met waarzegger Caroline
  Inzicht en advies van het hoogste niveau. Ik heb er nauwelijks woorden voor.




Ervaring van Lies met waarzegger Caroline   Ervaring van Lies met waarzegger Caroline   Ervaring van Lies geplaatst op 26 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Caroline
  Ervaring met waarzegger Caroline
  Verbluffend goed! Het is ongelofelijk wat Caroline je weet te vertellen. Ik was er even stil van. Ze is echt heel goed, draait er niet omheen, is duidelijk en vriendelijk. Ik raad iedereen aan haar te bellen.




Ervaring van Leuke naam met waarzegger Caroline   Ervaring van Leuke naam met waarzegger Caroline   Ervaring van Leuke naam geplaatst op 26 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique is al bijna 2 jaar mijn steun telkens weet ze me weer gerust te stellen als ik weer even het niet meer zie zitten .. ze is zo een luisterend oor maar is zo goed in haar voorspelling .. haar gidsen begeleiden haar zo goed, de tijdsaanduiding is zo juist .. je zei hij gaat je een berichtje sturen vandaag en morgen zijn jullie samen wel het klopte .. ga je nog vaak bellen als ik het even niet meer weet dank u voor alles , je bent een topper




Ervaring van Anneke met waarzegger Monique   Ervaring van Anneke met waarzegger Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 26 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Maaike
  Ervaring met waarzegger Maaike
  Maaike is heel empatisch en inzichtvol. Ze bied klaarheid over moeilijke connecties en goed advies voor verdere stappen.




Ervaring van Christophe met waarzegger Maaike   Ervaring van Christophe met waarzegger Maaike   Ervaring van Christophe geplaatst op 26 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maaike  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  lieve Jen,
hoop dat het goed met u gaat, hoop je snel te kunnen spreken... liefs a




Ervaring van a met waarzegger Jennifer   Ervaring van a met waarzegger Jennifer   Ervaring van a geplaatst op 26 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Carola
  Ervaring met waarzegger Carola
  Mighty Carola,
You did it again!
Ik bel je vaak, maar je voorspellingen blijven ook keer op keer uitkomen. Of het nu gaat om mensen, relaties, werk, dieren, ... je kan het allemaal, en hoe?!
Gisteren zei je dat er een telefoontje kwam voor eind van het weekend, en jep, vandaag was het zover ondanks dat ik het helemaal niet meer had kunnen geloven.
Dank je wel.voor je geduld, voor je fantastische gaven, voor dat je er altijd op het juiste moment en de juiste manier bent, voor alles!
Veel liefsxe




Ervaring van e. met waarzegger Carola   Ervaring van e. met waarzegger Carola   Ervaring van e. geplaatst op 25 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Destiny
  Ervaring met waarzegger Destiny
  Fijne vrouw die je als een waterval de situatie en de vooruitzichten verteld, in mijn geval een positieve erg fijn voor dat steuntje in de rug!




Ervaring van G.  met waarzegger Destiny   Ervaring van G.  met waarzegger Destiny   Ervaring van G. geplaatst op 25 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aurora
  Ervaring met waarzegger Aurora
  Bedankt voor je heldere uitleg. Ik moest niet veel uitleggen aan je. Je hebt mijn leven op tafel gelegd zoals het nu is. Heb je net aan de lijn gehad.
Ik heb hem dan toch intuatief een berichtje gestuurd met het geen ik ineens doorkreeg: blijf in jezelf geloven. je kunt alles bereiken wat je maar wilt




Ervaring van Anoniem met waarzegger Aurora   Ervaring van Anoniem met waarzegger Aurora   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esther
  Ervaring met waarzegger Esther
  Lieve Esther
Heel erg bedankt voor het duidelijk consult. Ik kan alles plaatsen wat je me verteld hebt. Je bent een topper.
Liefs, Nadya




Ervaring van N.E. met waarzegger Esther   Ervaring van N.E. met waarzegger Esther   Ervaring van N.E. geplaatst op 25 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Esther  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Michelle
  Ervaring met waarzegger Michelle
  Eerlijk en zuiver medium. Analytisch zeer goed in haar voorspellingen waardoor de adviezen ook duidelijk zijn. Een aanrader.




Ervaring van Jon met waarzegger Michelle   Ervaring van Jon met waarzegger Michelle   Ervaring van Jon geplaatst op 24 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Michelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Lieve Olga,

Met jou zijn de gesprekken altijd vertrouwd, eerlijk, oprecht, met respect, vol vertrouwen. Jij ziet de dingen zo helder, duidelijk en met zoveel gevoel. Bij jou kun je alles vragen, niks is teveel, je bent er altijd, voor iedereen vooral voor mij.
Je kunt zoveel aanvoelen, het juiste en dat voelt goed.

Ik kan mij geen beter medium wensen dan jij. Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 24 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Je gaf enige tijd geleden aan dat ik op moest passen voor een zwarte auto, want het zou lijken op een ongeluk, maar deze zou ik net kunnen ontwijken, want je zag mij of mijn auto geen schade hebben. De man zou wel agressief zijn.
Nou vorige week wist ik precies wat je bedoelde, want een agressieve man in zwarte auto ging over het verdrijvingsvlak voor me rijden, stond vervolgens met slippende banden ineens voor me stil, probeerde me vervolgens de vangrail in te duwen om daarna er als een haas vandoor te gaan. Afgezien van schrik en boosheid, heeft het me verder niets gedaan en kon ik gewoon mijn weg vervolgen. Wederom iets wat is uitgekomen zoals je gezegd hebt!
Je bent een topper en ben benieuwd wanneer het volgende gebeurd wat je hebt voorspeld. Tijd kan je nooit zeggen, maar dat het gebeurd is zeker. Dikke kus




Ervaring van G met waarzegger Anny   Ervaring van G met waarzegger Anny   Ervaring van G geplaatst op 24 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Merlijn
  Ervaring met waarzegger Merlijn
  Lieve Merlijn wat ben jij een engel. Zo zuiver en alles klopt. Je hebt me zo ondersteund in mijn proces. Intens dankbaar. Prachtige inzichten en down to earth. Wat een verademing. Ik blijf jou bellen!! Warme groet van Antoinette




Ervaring van Antoinette met waarzegger Merlijn   Ervaring van Antoinette met waarzegger Merlijn   Ervaring van Antoinette geplaatst op 23 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marius
  Ervaring met waarzegger Marius
  Wat een aanrader is dit! Naast de runestenen voelt Marius ontzettend goed in. Verbazingwekkend wat hij wist te vertellen over mensen waar ik hem niks over had verteld. Hij weet veel en is ook nog eens heel gezellig.




Ervaring van P met waarzegger Marius   Ervaring van P met waarzegger Marius   Ervaring van P geplaatst op 23 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marius  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Oceana
  Ervaring met waarzegger Oceana
  Oceana stelt me gerust in bepaalde kwestie's waar ik over pieker. Ze geeft me goede tips hieromtrent. Wat ze zag was heel positief en ik kan nu weer allemaal loslaten. bedankt Oceana. Grtjes Mar




Ervaring van Marit met waarzegger Oceana   Ervaring van Marit met waarzegger Oceana   Ervaring van Marit geplaatst op 23 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jeannet
  Ervaring met waarzegger Jeannet
  Bedankt lieve Jeanet om er voor mij te zijn wanneer het moeilijk gaat. Heel verwonderlijk hoe je zoveel kan weten. Liefs M




Ervaring van Milan met waarzegger Jeannet   Ervaring van Milan met waarzegger Jeannet   Ervaring van Milan geplaatst op 23 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anitta
  Ervaring met waarzegger Anitta
  Beste Anitta, bedankt voor je voorspellingen. Je bent de beste. xx H




Ervaring van Helena met waarzegger Anitta   Ervaring van Helena met waarzegger Anitta   Ervaring van Helena geplaatst op 23 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Hoi Marya lieve dame, jij geeft op een rustige en heldere manier uitleg. Tot nu toe is alles uitgekomen. Aanrader! Liefs K




Ervaring van Kate  met waarzegger Marya   Ervaring van Kate  met waarzegger Marya   Ervaring van Kate geplaatst op 23 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Isha, ik heb je niet lang kunnen spreken maar het gene je me op korte tijd kon zeggen betekende zoveel voor mij. Ik ben heel blij dat ik je gesproken heb. Bedankt voor je inzichten.




Ervaring van Manuela met waarzegger Isha   Ervaring van Manuela met waarzegger Isha   Ervaring van Manuela geplaatst op 22 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabina
  Ervaring met waarzegger Sabina
  Sabina is een Top paragnoste .
Ik heb er vertrouwen in omdat ze dingen heeft gezegd die ze niet kon weten.
Echt goed.
TOP .





Ervaring van Anja met waarzegger Sabina   Ervaring van Anja met waarzegger Sabina   Ervaring van Anja geplaatst op 22 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-denhaag.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-denhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-denhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-denhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden