Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggers-denhaag.nl


  Live waarzegger-lijn met live waarzeggers uit Den Haag. Paranormaal advies, nu live antwoord!
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzegger-lijn met live waarzeggers uit Den Haag. Paranormaal advies, nu live antwoord!  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over Live live waarzeggers uit Den Haag
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggers-denhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Nog nooit meegemaakt wat nu gebeurt is, alles klopte wat je via je gisten doorgegeven werd. Ik ben er nog stil van. Mijn lief en ik hebben een geweldig tijd gehad en nu maar open op de volgende stap. Maar ik zal geduld hebben, zoals jij en jouw gidsen mij dat aangeraden hebben. En ik heb me aan mijn woord gehouden, en gedaan wat gedaan moest worden. Ook je kaarten gaven dit advies. WOW, ik ben er nog stil van (en geniet nog na). Dank je wel lieve Adora.




Ervaring van Chantalle met waarzegger Adora   Ervaring van Chantalle met waarzegger Adora   Ervaring van Chantalle geplaatst op 14 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mathilda
  Ervaring met waarzegger Mathilda
  Heel lieve dame, die bij de feiten blijft, niet langdradig doet, concrete toekomst onthuld, gelijklopend met de "betere" mediums.




Ervaring van C.C met waarzegger Mathilda   Ervaring van C.C met waarzegger Mathilda   Ervaring van C.C geplaatst op 14 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kiki
  Ervaring met waarzegger Kiki
  Bedankt voor mij altijd terug rustig te krijgen .je bent heel goed .zijn al dingen uitgekomen ,nu de rest nog .gr .




Ervaring van Sonia met waarzegger Kiki   Ervaring van Sonia met waarzegger Kiki   Ervaring van Sonia geplaatst op 13 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Paloma
  Ervaring met waarzegger Paloma
  Paloma, je bent een Topper. Echt al zoveel voorspellingen zijn uitgekomen. Ik kijk uit naar 2020 : ). x Dora.




Ervaring van Dora met waarzegger Paloma   Ervaring van Dora met waarzegger Paloma   Ervaring van Dora geplaatst op 13 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sharida
  Ervaring met waarzegger Sharida
  Aangenaam gesprek, voelde de situatie zeer correct aan zonder dat ik ook maar iets zei. Sharida toppie en bedankt, je hebt me aangenaam verrast.




Ervaring van ANS met waarzegger Sharida   Ervaring van ANS met waarzegger Sharida   Ervaring van ANS geplaatst op 13 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga, alvast een hele fijne mooie kerst voor jou. dat 2020 maar weer een gezond jaar mag brengen want dat is het aller belangrijkste.
Dat je weer net zoveel mensen gaat helpen en kan helpen, steunen als nu je bent nog steeds de beste jou waardering is mega veel waard, je luisterend oor zijn in moeilijke tijden het beste medicijn wat er is. Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 13 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Poppy-Jo
  Ervaring met waarzegger Poppy-Jo
  Wat ben jij geruststellend en je geeft me moed om door te gaan. Rake uitspraken en zonder een moment te twijfelen.
Je bent een KEI in je vak.




Ervaring van M met waarzegger Poppy-Jo   Ervaring van M met waarzegger Poppy-Jo   Ervaring van M geplaatst op 12 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Poppy-Jo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Kort en krachtig. Een lieve topper.




Ervaring van Jessss met waarzegger Olga   Ervaring van Jessss met waarzegger Olga   Ervaring van Jessss geplaatst op 12 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yoshua
  Ervaring met waarzegger Yoshua
  Ik ben enorm blij verrast. Ik ben benieuwd of u gelijk zult krijgen. Ik laat het u zeker weten.

Onwijs bedankt.




Ervaring van D met waarzegger Yoshua   Ervaring van D met waarzegger Yoshua   Ervaring van D geplaatst op 11 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Celine
  Ervaring met waarzegger Celine
  Ik stuurde Celine een foto door en vroeg aan de telefoon welke energie ze doorkreeg. En ik moet toegeven ze zat er bonk op alles wat ze omschreef klopte.
Dank je wel Celine.




Ervaring van A. met waarzegger Celine   Ervaring van A. met waarzegger Celine   Ervaring van A. geplaatst op 11 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sellena
  Ervaring met waarzegger Sellena
  Lieve Sellena, op 9/12 de kans gekregen om je te mogen leren kennen. Geen woorden om te omschrijven hoe uniek en straf je bent. Als voelsprieten van goud bestaan, heb jij ze. Ik ben sterk onder de indruk wat je allemaal kon invoelen zonder ik maar iets moest zeggen. Ik kon zelfs niets zeggen, sprakeloos van hoe zuiver je gaves zijn. Je bracht rust, liefde, veel duidelijkheid en tips. Onmogelijk om geen vertrouwen te hebben in je, je zag dingen die niemand anders wist en het klopte volledig.
Ik zou iedereen aanraden om zichzelf het kostbare cadeau te doen om je zeker een keer te bellen.

Dank je wel voor ALLES.
Liefs.




Ervaring van E. met waarzegger Sellena   Ervaring van E. met waarzegger Sellena   Ervaring van E. geplaatst op 11 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sellena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Leandra
  Ervaring met waarzegger Leandra
  Mama Leandra, dank u wel.
U heeft mij weer in mn kracht gezet en mn twijfels weggenomen, door uw reading superlief voor uw compliment, echt superlief, u bent een Engel voor mij met een mega grote gouden hart.

Een hele grote knuffel van mij.
Ik heb binnen 10 dagen weer contact met u.

Slaap lekker

R.




Ervaring van R met waarzegger Leandra   Ervaring van R met waarzegger Leandra   Ervaring van R geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ysis
  Ervaring met waarzegger Ysis
  Een lieve en oprechte dame met llieve stem en ze houdt je zeker niet aan het lijntje. Alles wat ze zei klopte en wat ze over de toekomst zei daar geloof ik in.

Bedankt lieve Ysis, ik kan weer positief verder blijven hopen.
Dikke knuffel en tot weder horen.

Het meisje met hartpijn en dat volgend jaar gaat samen wonen :-).




Ervaring van A en G met waarzegger Ysis   Ervaring van A en G met waarzegger Ysis   Ervaring van A en G geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Ik heb Nina al diverse keren via de mail om antwoord gevraagd. en zij is zo fantastisch goed en lief in wat zij voelt en voorspelt.




Ervaring van Nathalie met waarzegger Nina   Ervaring van Nathalie met waarzegger Nina   Ervaring van Nathalie geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Celine
  Ervaring met waarzegger Celine
  Niet goed lang wachten en verteld helemaal niet wat er speelt.




Ervaring van Lin met waarzegger Celine   Ervaring van Lin met waarzegger Celine   Ervaring van Lin geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Celine
  Ervaring met waarzegger Celine
  Dank je wel. Wat ben jij goed en wat heb je me rust gegeven. Dank je wel voor je gave en je duidelijke woorden.




Ervaring van D. met waarzegger Celine   Ervaring van D. met waarzegger Celine   Ervaring van D. geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Cassandra, you are the best,

Superrrrbedankt, jij bent en blijft een topper.
Zou iedereen aanraden om jou te bellen.
Jij bent goed in invoelen en je voorspellingen komen uit en mooie tools waar je wat aan hebt.

Grote knuffel

R.




Ervaring van R met waarzegger Cassandra   Ervaring van R met waarzegger Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Ik bel al vaak eens met Anouk, en ze is zo verschrikkelijk goed. Ik sta er alle keren versteld van. Ze vertelde dat mijn date de eerste keer niet door ging en de tweede keer wel. Nou ze had het weer helemaal goed. Ik vind haar top.




Ervaring van carolien met waarzegger Anouk   Ervaring van carolien met waarzegger Anouk   Ervaring van carolien geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  MB wat ben je toch een lieverd, ik bel al vele jaren met jou maar nog elke dag ontzettend blij met jou raad en daad. Ik wens je onwijs fijne feestdagen toe en een gezond 2020 natuurlijk.




Ervaring van Gea met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Gea met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Gea geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tabitha
  Ervaring met waarzegger Tabitha
  Hartelijk dank voor ons mooie gesprek van daarnet met alle goede en duidelijke antwoorden waarop ik al zo lang zat te wachten. Ik heb dagen geduld moeten hebben en steeds was iemand anders mij voor totdat ik je nu dan eindelijk te pakken kreeg. Ik voel me nu een heel stuk rustiger hoe ik deze antwoorden heb. En hoe zwaar het ook is, ik blijf volhouden omdat ik de afloop reeds ken dankzij jou. Alleen vergat ik om jou nog wat extra uitleg te vragen over dat groot rood kruis dat jullie eerder hadden gezien (je weet toch wat ik bedoel?) Maar voor de rest ben ik superblij met alle antwoorden en adviezen. Ik laat je weten zodra ik weer wat van hem hoor of zie. Groetjes,

Judy xx.




Ervaring van Judy met waarzegger Tabitha   Ervaring van Judy met waarzegger Tabitha   Ervaring van Judy geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bhartie
  Ervaring met waarzegger Bhartie
  wouw , fantastisch consulent , ze wist me precies te vertellen wat er aan de hand was en het klopte allemaal , ze heeft me weer hoop gegeven . bedankt lieve Bhartie.




Ervaring van A. met waarzegger Bhartie   Ervaring van A. met waarzegger Bhartie   Ervaring van A. geplaatst op 9 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Meine
  Ervaring met waarzegger Meine
  Meine is een topper vorige week had hij wat voorspeld en er zijn nu al wat dingen uitgekomen top, bliif zo door gaan Meine je hebt echt een mooie gave liefs Angel.




Ervaring van Angel met waarzegger Meine   Ervaring van Angel met waarzegger Meine   Ervaring van Angel geplaatst op 9 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yoshua
  Ervaring met waarzegger Yoshua
  Yoshua paar keer gesproken, zeer helder voelend en snelle antwoorden, verschillende voorspellingen al uitgekomen. Top Medium .




Ervaring van Anoniem met waarzegger Yoshua   Ervaring van Anoniem met waarzegger Yoshua   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Danie
  Ervaring met waarzegger Danie
  Lieve Danie ik heb net met jou gebeld in verband met mijn overleden man , en ook over mijn dochter.
Hartelijk bedankt voor je hulp. Ik ga het nodige doen. Grtjs.




Ervaring van rita met waarzegger Danie   Ervaring van rita met waarzegger Danie   Ervaring van rita geplaatst op 9 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Romyna
  Ervaring met waarzegger Romyna
  Lieve Romyna, na heel lang wachten, je toch te pakken gekregen, dank je wel lieverd voor de gerustelling,

Heel veel liefs,
R.




Ervaring van R met waarzegger Romyna   Ervaring van R met waarzegger Romyna   Ervaring van R geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Stephanie
  Ervaring met waarzegger Stephanie
  Ik schrijf meteen een getuigenis.
Wat een ontzettend lieve leuke en vlotte dame.
Ziet snel, kan het goed toelichten, en ik kan het plaatsen.
ZEKER de moeite waard om deze lieve vrouw te bellen.

Dankjewel Stephanie
Groetjes van de Boogschutter.




Ervaring van Karin met waarzegger Stephanie   Ervaring van Karin met waarzegger Stephanie   Ervaring van Karin geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Maddy
  Ervaring met waarzegger Maddy
  Het was een heel fijn gesprek. Je geeft op een heldere manier inzichten waar ik echt veel aan heb. Realistisch, to-the-point en je geeft ook ruimte voor mijn verhaal. Ik dacht dat hij nooit meer contact met mij zou opnemen en na 8 maanden is dat toch gebeurd. Jij bleef het zien en zeggen al had ik de hoop verloren. Je bent een topper .




Ervaring van Anomiem met waarzegger Maddy   Ervaring van Anomiem met waarzegger Maddy   Ervaring van Anomiem geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga,

Wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt. Al onze gesprekken zitten dus in mijn hart en jou steun raak ik nooit meer kwijt je bent de beste.
Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Stephanie
  Ervaring met waarzegger Stephanie
  Wat bent u een topper.zo lief en eerlijk en we hebben net weer zo gelachen. Dank u wel .word heel.spannend nu. Hou u zeker op de hoogte.




Ervaring van Mirjam met waarzegger Stephanie   Ervaring van Mirjam met waarzegger Stephanie   Ervaring van Mirjam geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Beste Tess, ik bel je nu al een tijdje en steeds met dezelfde vragen. Je bent standvastig in wat je ziet voelt en dat geeft me enorm veel steun en rust. Je loopt een stukje vooruit op mijn levenspad en zonder veel info weet je zo treffend alles te omschrijven. Je bent een topper. Dankjewel.




Ervaring van M E met waarzegger Tess   Ervaring van M E met waarzegger Tess   Ervaring van M E geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Flabergasted je pikte direct de essentie op en wist exact waar het over ging. Geen algemeenheden maar to the point. Sommige dingen zijn mindet leuk om te horen maar eerlijk en zoals het in realiteit is. Geen sprookjes maar met de voeten op de grond. Hard om horen maar zoveel beter dan verwachtingen scheppen om mij naar de mond te praten. Bedankt Anouk voor je eerlijkheid .




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Vandaag 7 december een prachtige reading gehad. Ik vind Sissy een enorm aangename vrouw, duidelijk en recht voor de raap, ik hou ervan.
Sissy, heel erg bedankt .




Ervaring van Jo met waarzegger Sissy   Ervaring van Jo met waarzegger Sissy   Ervaring van Jo geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Leandra
  Ervaring met waarzegger Leandra
  Mama Leandra

Thank you

Gr.

R.




Ervaring van R met waarzegger Leandra   Ervaring van R met waarzegger Leandra   Ervaring van R geplaatst op 6 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Paloma
  Ervaring met waarzegger Paloma
  Paloma ik zie net dat ik maar 1ster heb gegeven gisteren sorry je verdient er wel 10 maar jammergenoeg kan ik er maar 5geven je hebt ze meer dan verdient xxx.




Ervaring van anoniempje met waarzegger Paloma   Ervaring van anoniempje met waarzegger Paloma   Ervaring van anoniempje geplaatst op 6 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Lieve Karine jou voorspellingen zijn deze week echt uitgekomen alles klopte precies zoals je zei zelf dat van een zwangerschap op het werk.
Je bent echt een kanjer
Veel liefs en tot gauw .




Ervaring van Ingrid met waarzegger Karine   Ervaring van Ingrid met waarzegger Karine   Ervaring van Ingrid geplaatst op 6 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggers-denhaag.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggers-denhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggers-denhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggers-denhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden